MĂCEL pe pagina de Facebook a lui Dragnea! Românii, din ce în ce mai jigniți de impertinența „dictatorului”!

MĂCEL pe pagina de Facebook a lui Dragnea! Românii, din ce în ce mai jigniți de impertinența „dictatorului”!

Măcel pe pagina de Facebook a lui Dragnea! Românii, din ce în ce mai jigniți de impertinența „dictatorului”!

Iată câteva exemple. Sunt zeci, sute:

Valentin Neguleasa: Cum sa putem sta linistiti atunci când in fruntea tarii avem un Dragnea care vrea o justitie noua,noua pt el ! Ce liniște putem avea cand la guvernare avem persoane manipulabile,incompetente,analfabete marca PSDRAGNEA...e.t.c”

Marius Costi Tu/ Voi, va puteti bucura de Paste ca ati luat cate 16.000 Ron in avans , dar romanii aia care au cate 1.000 ron lunar si nici macar aia nu au mai intra ca in fiecare an , ei cum sarbatoresc? Tu care ti-ai tras gagica de 24 de ani si o parte din Dunare, cateva hectare de pamant , cateva balti care sunt lăsate de la domnul ti le-ai atribuit si pe alea si le-ai facut private ale tale, cateva ferme de porci care le-ai luat la pretul unui porc , tu care ti-ai atribuit singur cateva contracte " bababe " tu ai de unde dar noi restul? Adevarat a inviat si sper sa-si intorca ochii si catre tine ! Dupa merit doamne ! Amin”

Adrian Tuglea "mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă" mai avem vreun tun de cateva milioane de euro de achitat? De Paste mai faceti o firma pe numele frizerului dv si bum, 60 de milioane pe 4-5 stadioane! Ca acum e momentul, suntem "cu inima mai calda si mai deschisa" mai bagam un imprumut extern si pe numele nepotilor, e loc! Paste ferici si dv sefu!

Dumitru Daniel Barsan De paște este bine sa ierți. Da pe tine sa te ierte dracu iuda si vînzător de tara.







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…