Macron și-a schimbat croitorul pentru a purta doar costume ''made in France''

Macron și-a schimbat croitorul pentru a purta doar costume ''made in France''

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a decis să poarte doar ''made in France'' în ceea ce privește costumele pe care le îmbracă, devenite unul dintre semnele distinctive ale aparițiilor sale publice, relatează vineri EFE.

Potrivit revistei Closer, Macron și-a schimbat croitorul și își va cumpăra de acum încolo costumele de la firma Smuggler, singura casă de modă din Paris ale cărei confecții sunt realizate integral în Franța, mai precis în localitatea Limoges (centrul țării).

Responsabilul firmei, Gilles Attaf, a dezvăluit revistei Closer că inițial a fost contactat de cabinetul soției președintelui, Brigitte Macron, iar cabinetul prezidențial "a preluat apoi ștafeta".

Această opțiune pentru industria autohtonă îl va costa însă mai scump pe președintele francez: costumele firmei Smuggler au prețuri cuprinse între 800 și 1.200 de euro.

Până acum, Macron își cumpăra costumele — pentru țintele sale oficiale — de la firma pariziană Jonas et Cie, unde aceste articole se vând la prețul de aproximativ 400 de euro.

În ziua alegerii sale, în mai anul acesta, consiliera sa de comunicare a dezvăluit pe Twitter că prețul costumului de la Jonas et Cie, purtat de noul președinte, a fost de 450 de euro.

"De fapt, a fost între 340 și 380 de euro, retușurile incluse", a precizat ziarului Le Monde, Laurent Touboul, responsabilul firmei Jonas et Cie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Simplă speculație de presă?