Mădălin Voicu, AUDIAT la DNA. Deputatul PSD este SUSPECT!

Mădălin Voicu, AUDIAT la DNA. Deputatul PSD este SUSPECT!

Deputatul PSD Mădălin Voicu s-a prezentat miercuri, la ora 10, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat de procurori în calitate de suspect într-un dosar legat de finanţarea Partidei Romilor. După o jumătate de oră, acesta a părăsit sediul DNA, la ieşire declarând că este suspect, alături de alte persoane, şi urmează să revină pentru a fi audiat. Deşi a afirmat că nu ştie despre ce este vorba pe fond, Voicu a menţionat acuzaţia de spălare de bani. 

"Le-am promis că o să colaborăm. Urmează să ne reîntâlnim. Este vorba despre spălare de bani şi nu mai ştiu... Nu ştiu despre ce e vorba pe fond. Eu nu o am pe asta cu banii, sumele, contabilitatea", a declarat Voicu. "Se face o anchetă pe care eu pot să o înteleg. Anchete se fac peste tot. Au ajuns probabil la litera P şi e Partida Romanilor în vizor", a mai precizat acesta. 

Întrebat dacă există posibilitatea să se ajungă mai departe, inclusiv la reţinere, deputatul a declarat:  "Eu sper să nu existe elucubraţii, cu toate că înţeleg că sunt incomod, motiv pentru care o să mă intorc la meseria mea, unde nu am pe cine să deranjez, poate doar publicul să nu fie mulţumit."



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale