Mădălin Voicu, AUDIAT la DNA. Deputatul PSD este SUSPECT!

Mădălin Voicu, AUDIAT la DNA. Deputatul PSD este SUSPECT!

Deputatul PSD Mădălin Voicu s-a prezentat miercuri, la ora 10, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat de procurori în calitate de suspect într-un dosar legat de finanţarea Partidei Romilor. După o jumătate de oră, acesta a părăsit sediul DNA, la ieşire declarând că este suspect, alături de alte persoane, şi urmează să revină pentru a fi audiat. Deşi a afirmat că nu ştie despre ce este vorba pe fond, Voicu a menţionat acuzaţia de spălare de bani. 

"Le-am promis că o să colaborăm. Urmează să ne reîntâlnim. Este vorba despre spălare de bani şi nu mai ştiu... Nu ştiu despre ce e vorba pe fond. Eu nu o am pe asta cu banii, sumele, contabilitatea", a declarat Voicu. "Se face o anchetă pe care eu pot să o înteleg. Anchete se fac peste tot. Au ajuns probabil la litera P şi e Partida Romanilor în vizor", a mai precizat acesta. 

Întrebat dacă există posibilitatea să se ajungă mai departe, inclusiv la reţinere, deputatul a declarat:  "Eu sper să nu existe elucubraţii, cu toate că înţeleg că sunt incomod, motiv pentru care o să mă intorc la meseria mea, unde nu am pe cine să deranjez, poate doar publicul să nu fie mulţumit."


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

2 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Informație / Ludovic Orban nu va mai fi desemnat să formeze un nou guvern după alegerile din 6 decembrie