Madonna, reacție dură la adresa celor care i-au criticat aspectul fizic. „Am fost înjosită încă de la începutul carierei“ FOTO

Madonna, reacție dură la adresa celor care i-au criticat aspectul fizic. „Am fost înjosită încă de la începutul carierei“ FOTO

Apariția Madonnei la Grammy 2023 i-a șocat pe internauți, care au criticat-o pe vedeta americană. Aceasta a ripostat, spunând că pozele nu reflectă realitatea, iar societatea blamează femeile în vârstă.

Madonna la Premiile Grammy 2023 FOTO Profimedia

O fotografie cu Madonna a devenit virală după apariția astistei la Premiile Grammy 2023. Artista i-a prezentat pe Kim Petras și Sam Smith, câștigătorii trofelui pentru Cel mai bun duo/grup pop, iar fotografia virală a fost realizată în timpul acestei prezentări.

La scurt timp, internauții au „pus-o la zid“ pe cântăreața americană, iar pagina ei de Instagram a fost „inundată“ de comentarii jignitoare, care denunțau presupusa ei „obsesie pentru operațiile estetice“.

Cântăreața în vârstă de 64 de ani nu a rămas fără reacție la acest val uriaș de critci și a ripostat într-o postare pe contul de Instagram.

A fost o onoare pentru mine să-i prezint pe Kim Petras și Sam Smith la premiile Grammy. Mi s-a părut important să prezint prima femeie transgender care a câștigat la Grammy : un moment istoric. În loc să se concentreze pe ceea ce am spus în discursul meu, mulți oameni au ales să vorbească doar despre fotografii prim-plan cu mine, făcute cu o cameră cu obiectiv care distorsionează fața oricui. Încă o dată mă confrunt cu misoginism și prejudecăți legate de vârstă. E o lume care refuză să sărbătorească femeile trecute de 45 de ani și care simte nevoia să le pedepsească dacă sunt puternice, muncitoare și aventuroase.

Nu mi-am cerut niciodată scuze pentru niciuna dintre alegerile mele și nici pentru felul în care arăt sau mă îmbrac și nu am de gând să încep. Am fost înjosită de mass-media încă de la începutul carierei mele, dar înțeleg că totul este un test și eu sunt bucuroasă să-l dau, pentru ca tuturor femeilor să le fie mai ușor“, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Din 15 iulie, superstarul pornește într-un turneu mondial , vară pentru a celebra 40 de ani de carieră.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro