Madonna și-a serbat ziua de naștere într-un mod extravagant

Madonna și-a serbat ziua de naștere într-un mod extravagant

Vedeta pop americană Madonna, care a împlinit la 16 august 59 de ani, și-a făcut o apariție triumfală la petrecerea aniversară organizată anul acesta în Italia... călare pe un cal alb, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Sursa foto: madonna / Instagram

Regina pop-ului este cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci și pentru gesturile sale excentrice, iar pentru a-și sărbători miercuri ziua de naștere a dat din nou dovadă de un comportament extravagant.

Madonna a plecat cu întreaga familie în Italia cu acest prilej. Cântăreața a postat mai multe videoclipuri pe contul său de Instagram care oferă o idee despre modul în care a ales să-și sărbătorească ziua de naștere.

Festivitatea a început cu un dans contemporan, urmat de un spectacol oferit chiar de sărbătorită, care a îndrăznit să se lanseze în câțiva pași de dans tradițional din regiunea italiană în care se află.

Look-ul ales de cântăreață a lăsat clar să se întrevadă cine este protagonista serii.

A purtat o rochie lungă din dantelă, în stilul vodevil tipic cântăreței, care a avut pe cap și un joben foarte cochet. Intrarea la petrecere și-a făcut-o călare, după cum se vede din imaginea postată pe Instagram, în care se observă că și calul este bine dispus.

Madonna nu este cunoscută însă doar pentru muzica sau aparițiile sale excentrice, ci și pentru activitatea sa umanitară. Astfel, ea le-a cerut invitaților să doneze fiecare câte o mică sumă pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi din Malawi.

Merită amintit că Madonna a inaugurat recent un spital în Malawi și că are doi copii înfiați, David și Mercy, din această țară africană, notează La Vanguardia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?