Madonna și-a serbat ziua de naștere într-un mod extravagant

Madonna și-a serbat ziua de naștere într-un mod extravagant

Vedeta pop americană Madonna, care a împlinit la 16 august 59 de ani, și-a făcut o apariție triumfală la petrecerea aniversară organizată anul acesta în Italia... călare pe un cal alb, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Sursa foto: madonna / Instagram

Regina pop-ului este cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci și pentru gesturile sale excentrice, iar pentru a-și sărbători miercuri ziua de naștere a dat din nou dovadă de un comportament extravagant.

Madonna a plecat cu întreaga familie în Italia cu acest prilej. Cântăreața a postat mai multe videoclipuri pe contul său de Instagram care oferă o idee despre modul în care a ales să-și sărbătorească ziua de naștere.

Festivitatea a început cu un dans contemporan, urmat de un spectacol oferit chiar de sărbătorită, care a îndrăznit să se lanseze în câțiva pași de dans tradițional din regiunea italiană în care se află.

Look-ul ales de cântăreață a lăsat clar să se întrevadă cine este protagonista serii.

A purtat o rochie lungă din dantelă, în stilul vodevil tipic cântăreței, care a avut pe cap și un joben foarte cochet. Intrarea la petrecere și-a făcut-o călare, după cum se vede din imaginea postată pe Instagram , în care se observă că și calul este bine dispus.

Madonna nu este cunoscută însă doar pentru muzica sau aparițiile sale excentrice, ci și pentru activitatea sa umanitară. Astfel, ea le-a cerut invitaților să doneze fiecare câte o mică sumă pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi din Malawi.

Merită amintit că Madonna a inaugurat recent un spital în Malawi și că are doi copii înfiați, David și Mercy, din această țară africană, notează La Vanguardia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul