Madonna și-a serbat ziua de naștere într-un mod extravagant

Madonna și-a serbat ziua de naștere într-un mod extravagant

Vedeta pop americană Madonna, care a împlinit la 16 august 59 de ani, și-a făcut o apariție triumfală la petrecerea aniversară organizată anul acesta în Italia... călare pe un cal alb, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Sursa foto: madonna / Instagram

Regina pop-ului este cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci și pentru gesturile sale excentrice, iar pentru a-și sărbători miercuri ziua de naștere a dat din nou dovadă de un comportament extravagant.

Madonna a plecat cu întreaga familie în Italia cu acest prilej. Cântăreața a postat mai multe videoclipuri pe contul său de Instagram care oferă o idee despre modul în care a ales să-și sărbătorească ziua de naștere.

Festivitatea a început cu un dans contemporan, urmat de un spectacol oferit chiar de sărbătorită, care a îndrăznit să se lanseze în câțiva pași de dans tradițional din regiunea italiană în care se află.

Look-ul ales de cântăreață a lăsat clar să se întrevadă cine este protagonista serii.

A purtat o rochie lungă din dantelă, în stilul vodevil tipic cântăreței, care a avut pe cap și un joben foarte cochet. Intrarea la petrecere și-a făcut-o călare, după cum se vede din imaginea postată pe Instagram , în care se observă că și calul este bine dispus.

Madonna nu este cunoscută însă doar pentru muzica sau aparițiile sale excentrice, ci și pentru activitatea sa umanitară. Astfel, ea le-a cerut invitaților să doneze fiecare câte o mică sumă pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi din Malawi.

Merită amintit că Madonna a inaugurat recent un spital în Malawi și că are doi copii înfiați, David și Mercy, din această țară africană, notează La Vanguardia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”