MAE anunță cu profund regret decesul cetățeanului român rănit în atacul de la Londra din 22 marie

MAE anunță cu profund regret decesul cetățeanului român rănit în atacul de la Londra din 22 marie

Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul cetățeanului român rănit grav în urma atacului produs pe 22 martie la Londra, se arată într-un comunicat al diplomației române, remis vineri AGERPRES.

 "În prezent, reprezentanții Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar. Ministerul Afacerilor Externe este pregătit să suporte costurile aferente repatrierii trupului neînsuflețit din fondul de urgență aflat la dispoziția ministrului afacerilor externe și va menține legătura, prin intermediul Ambasadei României la Londra, cu autoritățile britanice în vederea definitivării aspectelor legate de repatriere", se precizează în comunicatul citat.

Totodată, MAE adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și anunță că va acorda întreaga asistență necesară în continuare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro