MAE: Starea de sănătate a românilor de la bordul navei de croazieră din Yokohama este bună

MAE: Starea de sănătate a românilor de la bordul navei de croazieră din Yokohama este bună

Starea de sănătate a celor 17 români de la bordul navei de croazieră aflate în carantină în portul din Yokohama este bună, niciunul dintre aceştia nefiind identificat cu coronavirus, a informat vineri MAE.

Potrivit sursei citate, până la acest moment nu au fost identificaţi cetăţeni români printre cele 61 de persoane ale căror rezultate medicale să fi confirmat prezenţa coronavirusului.

Misiunea diplomatică păstrează legătura în permanenţă atât cu autorităţile nipone competente, cât şi cu cetăţenii români, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară dacă situaţia o va impune.

Nava Diamond Princess a ajuns luni seara în apropierea portului Yokohama, din sud-vestul capitalei Tokyo, în condiţiile în care un caz de coronavirus fusese detectat în Hong Kong la o persoană care s-a aflat anterior la bord. Pe navă se află aproximativ 3.700 de pasageri şi membri ai echipajului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

3 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla

4 Așa o fi?

5 Ăsta e, probabil, cel mai prost soldat rus! Priviți ce-a făcut după jefuirea unei case din Irpin