MAFIA PSD! Sorin Manda, cumnatul Olguței Vasilescu, a fost numit șef peste transportul public din Craiova

MAFIA PSD! Sorin Manda, cumnatul Olguței Vasilescu, a fost numit șef peste transportul public din Craiova

Sorin Manda, fostul city-manager al Craiovei, a fost numit miercuri, de Consiliul local, administrator al Regiei Autonome de Transport (RAT) din municipiu, relatează  presa locală .

Fratele europarlamentarului Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, l-a înlocuit astfel din funcție pe Marcel Tănăsescu, numit în 2017 la conducerea Regiei.

Potrivit publicației locale  Gazeta de Sud , numirea lui Manda s-a făcut în regim de urgență.

”Sorin Manda a mai fost la conducerea RAT SRL în perioada august 2015 – februarie 2017. În 2015 l-a înlocuit în funcţie pe acelaşi Marcel Tănăsescu, pentru ca, în 2017, Manda să ajungă administrator public al Craiovei, iar Tănăsescu să revină pe scaunul de director al RAT. Acum, Sorin Manda a „retrogradat“, prin trecerea sa la autobaza RAT”, mai scriu jurnaliștii craioveni.

Soții Manda – Vasilescu sunt șefii filialelor locale ale PSD: Olguța Vasilescu, fostă primăriță a Craiovei, conduce organizația municipală, în vreme ce Claudiu Manda este președintele organizației județene PSD Dolj.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro