Mafia PSD! După teatrul făcut pentru fraieri, șeful ANPC a ajuns să-i facă reclamă lui Pescobar

Mafia PSD! După teatrul făcut pentru fraieri, șeful ANPC a ajuns să-i facă reclamă lui Pescobar

Șeful PSD al Protecției Consumatorului, Horia Constantinescu, face reclamă la Pescobar, după ce acesta a schimbat bucătăria: „Crevetele ne-a făcut semn că este fericit”. Într-un mesaj video postat pe Instagram de Pescobar/ Paul Nicolau, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) apare alături de patronul unui restaurant pe care ar trebui să-l controleze constant, confirmă că acesta a investit într-o bucătărie modernă și chiar prezintă, evident mulțumit, schimbările făcute de Paul Nicolau, zis și Pescobar, scrie defapt.ro.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus, la 19 septembrie, închiderea, pe o perioadă de până la 12 luni, a restaurantului „Taverna Racilor” Herăstrău, în urma neregulilor constatate în cadrul unor controale derulate la această unitate în perioada iunie – septembrie a acestui an, informează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Însă, la nici o lună, Pescobar a redeschis Taverna Racilor și s-a filmat alături de şeful ANPC.

Șeful PSD al Protecției Consumatorului, Horia Constantinescu, face reclamă la Pescobar

„Am spus și mai devreme și văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la o cameră de congelare, la una ultra-performantă, zonă de decongelare. Toate lucrurile aici sunt schimbate în bine. Crevetele, acum, ne-a făcut semn din antenuțe că este fericit, își dorește să fie prăjit aici”, a afirmat Horia Constantinescu, când a fost invitat de patronul restaurantului să-și spună părerea.

„Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România. Comparabil cu bucătării de lanțuri internaționale pentru că ei vin cu alte bugete, cu alte școli, dar spuneți și dumneavoastră că asta e părerea mea, domnule Horia. Spuneți și părerea dumneavoastră, ca instituție”, a spus Pescobar.

Horia Constantinescu, șeful unei instituții de stat, ANPC, face reclamă la restaurantul pe care ar trebui să-l controleze constant Video: Instagram

„Crevetele, acuma, ne-a făcut semn că este fericit, dorește să fie prăjit aici. Crevetele încă e viu…”, mai afirmă șeful ANPC.

„Atât s-a putut”, îl completează, fericit, patronul Pescobar.

„Atât s-a putut”, încheie, și mai încântat, Horia Constantinescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?