Mafia PSD/CCR a stabilit termen pentru sesizarea împotriva Codului Administrativ abia pe 21 ianuarie, după ce pensiile speciale ale primarilor intră în vigoare!

Mafia PSD/CCR a stabilit termen pentru sesizarea împotriva Codului Administrativ abia pe 21 ianuarie, după ce pensiile speciale ale primarilor intră în vigoare!
 
Curtea Constituțională a stabilit abia pentru 21 ianuarie primul termen de dezbatere a sesizării formulate de Avocatul Poporului împotriva Codului Administrativ adoptat prin ordonanță de urgență de fostul Guvern Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă transmis de CCR.

Deși sesizarea a fost depusă la finalul lunii august, abia după patru luni a fost stabilit termenul de judecată, în condițiile în care pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților de Consilii Județene intră în vigoare d ela 1 ianuarie.

Avocatul Poporului, funcție ocupată de Renate Weber (ALDE), a ridicat pe 28 august o excepție de neconstituționalitate la CCR legată de ordonanța de urgență pentru aprobarea Codului Administrativ, potrivit unui comunicat al instituției.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar