Mafia PSD/Fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT și DGA! Tot oamenii fraților Ciocan din Poliție sunt la butoane!!!

Mafia PSD/Fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT și DGA! Tot oamenii fraților Ciocan din Poliție sunt la butoane!!!

Mafia PSD/Fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT și DGA! Tot oamenii fraților Ciocan din Poliție sunt la butoane! Dacă nu se întâmpla tragedia cu răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu, comisarul-șef Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT și DGA! Toate documentele în vederea reținerii erau întocmite!

Mai mult, șeful DGPI Olt, Cătălin Dogaru, fost om de casă al lui Darius Vâlcov și repoziționat ca valet al fraților Cocan, a ținut două săptămâni pe birou ordinul prin care i se retrăgea comisarului Nicolae Mirea accesul la date de serviciu secrete! 

Această mizerie stă și acum ascunsă în urma demersurilor făcute de frații Ciocan, recuperați, mai nou, în PSD, de către Viorica Dăncilă, care le-a propus să preia conducerea organizației județene a PSD Olt.

Nu eșecul salvării Alexandrei Măceșanu l-a determinat pe Nicolae Mirea să se pensioneze la trei zile după demitere, ci dosarul în care este implicat. Sforile pentru pensionare în MAI le-au tras, bineînțeles, tot frații Ciocan.

Care au avut grijă ca, pentru păstrarea Omertei, tot oameni fideli lor să preia frâiele șefiei Poliției din Caracal și Olt!

Oameni buni, nici nu vă închipuiți câtă mizerie se află în spatele a ceea ce ni se spune oficial, la televizor!

Cine sunt frații Ciocan

Dan Ciocan este chiar președinte al PSD Caracal. Este deputat PSD încă din 2012. Provine din localitatea Rotunda de lângă Caracal. Pe vremea lui Ceaușescu a fost milițian, chiar șef de post la Izbiceni.

Potrivit CV-ului de pe pagina de internet a Camerei Deputaților, Ciocan și-a luat bacalaureatul la Grupul școlar de arte și meserii din Craiova în 2010, deși este născut în 1960, deci la 50 de ani. Imediat, a urmat și cursurile Facultății de Agronomie din Craiova și, în 2016, a devenit inginer agronom.

Fratele lui, Cornel, a fost mai ghinionist. În 2015, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală de aproape 6 milioane de lei, ca urmare a unui dosar DNA.

Dacă Dan Ciocan s-a dedicat politicii și și-a finalizat studiile, Cornel Ciocan este cel care a ținut în mână afacerile familiei. A fost asociat unic al companiei de construcții T Dancor Romconstruct, un fel de Tel Drum al județului Olt. Potrivit CV-ului, deputatul Dan Ciocan a fost administrator al companiei Dancor din 2006 până în 2010.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului și presei locale, în 2012, în urma unei majorări de capital și a unei concesionări, Cornel Ciocan a predat firma unui angajat, Viorel Limbășan. În 2015, Limbășan a concesionat mai departe actualului asociat unic, Victor Zazu, din localitatea natală a fraților Ciocan, Rotunda.

Compania Dancor (numele firmei provine de la numele celor 2 frați, Dan și Cornel) figurează cu 38 de contracte cu statul în SEAP, portalul guvernamental de transparență în achiziții publice. Obiectul de activitate: construcții drumuri și asfaltări.

Contract în asociere cu Tel Drum pentru reabilitarea a 3 străzi din Craiova

Potrivit unei monitorizări realizate de Hotnews.ro, pe 30 octombrie 2013, primăria Craiova, condusă la acea dată de Olguța Vasilescu, a încheiat un contract de aproape 9 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a trei străzi din oraș cu o asociere de firme condusă de Tel Drum și din care mai făceau parte T Dancor Romconstruct, Imob Lux Construct și Garden Center Grup.

Contracte de curățenie. 9 milioane de euro numai de la Aeroportul București, în acest an

O altă firmă controlată de frații Ciocan este Clean Prest Activ, cu sediul la aceeași adresă ca T Dancor Romconstruct. Compania are drept asociat unic pe Oana Razdan, de 38 de ani, din București.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Oana Razdan a preluat firma în 2017 de la Gheorghiță Gorgonea, considerat de presa locală din Olt ”un om de încredere al regilor asfaltului”, frații Ciocan.

Compania s-a numit Dancor Cleaning până în 2012 când Cornel Ciocan s-a retras din firmă.

Compania de curățenie figurează cu 54 de contracte cu statul în SEAP, cu Ministerul Dezvoltării, Ministerul Agricuturii, Aeroportul București, Tribunalul Capitalei, ASE și altele.

Potrivit SEAP, pe 15 mai 2019, Compania Națională Aeroporturi București a semnat un contract de curățenie cu firma Clean Prest Activ în valoare de 8,9 milioane de euro.

Altă firmă de asfaltări. Contracte cu CNAIR și CJ Olt

O altă firmă controlată de frații Ciocan este Alexcor Trading, având ca asociat unic pe Daniela Ciocan, născută în 1972.

Firma a fost deținută în acte până în 2017 de Marcel Nicola din comuna natală a fraților Ciocan, Rotunda, și avea un punct de lucru la aceeași adresă ca firmele Dancor și Clean Prest Active: Nicolae Teclu nr. 1, București.

Potrivit datelor de la registrul Comerțului, în 2017, au intrat în firmă Teodora Maria Ciocan, născută în 1997, apoi Daniela Mirela Ciocan. În același an, Maria Ciocan și Marcel Nicola cesionează firma Danielei Ciocan, actualul asociat unic.

Și această companie figurează în SEAP cu 30 de contracte cu statul. De exemplu, în octombrie 2018, Alexcor Trading a semnat un contract de aproape 2 milioane de euro cu Compania națională de administrare a infrastructurii rutiere pentru ”lucrări de întreținere curentă vară – Estetica rutieră și scurgere ape DRDP Craiova – Lot Tg Jiu”.

Un alt contract semnat cu CNAIR a fost în noiembrie 2018 pentru suma de aproape 7 milioane de euro, în asociere cu Teo Trans Consulting, pentru ”lucrări de întreținere curentă pe timp de vară siguranță rutieră – Lot 2 – D.R.D.P. Craiova”. Lucrarea a fost subcontractată asocierii Alexcor Trading – Dancor Agro Prodaliment pentru ”lucrări de refacere marcaje rutiere longitudinale transversale pe calea de rulare”.

În 2017, Alexcor Trading a semnat contracte de peste 1,3 milioane de euro și cu CJ Olt pentru asfaltarea unor drumuri județene.

Frații Ciocan, sponsori ai PSD. Potrivit site-ului Autorității electorale permanente, Dan Ciocan a sponsorizat PSD în 2012, anul în care s-a ales deputat PSD, cu 10 mii de lei, iar în 2013 cu aproape 20 de mii de lei.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

3 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

4 Cine sunt cei doi medici care au creat mitul Ivermectinei ca „leac miraculos” pentru COVID-19

5 Cine sunt animalele care au umplut de sânge un activist de mediu şi doi jurnalişti, într-o pădure din Bucovina