Mafia PSD/Site-urile pe care guvernul vrea să le închidă pentru fake news sunt funcționale, la aproape 24 de ore de la cererea oficială către ANCOM. Noi articole conspiraționiste

Mafia PSD/Site-urile pe care guvernul vrea să le închidă pentru fake news sunt funcționale, la aproape 24 de ore de la cererea oficială către ANCOM. Noi articole conspiraționiste

Mafia PSD/Site-urile pe care guvernul vrea să le închidă pentru fake news sunt funcționale, la aproape 24 de ore de la cererea oficială către ANCOM. Noi articole conspiraționiste.
 
Site-ul breackingnews.xyz, creat pe o platformă rusească, care promovează zeci de articole false, e funcțional joi, la ora 8.30, în ciuda cererii de miercuri a guvernului către ANCOM de blocarea totală a accesului la conținut.

De asemenea, pe site-ul bpnews.ro poate fi accesat în continuare articolul pentru care guvernul ceruse miercuri blocarea accesului. E vorba de un articol care propovăduia presupusele efecte terapeutice ale unui medicament în cazul pacienților infectați cu coronavirus.

Bpnews.ro continuă seria articolelor conspiraționiste. Astfel, în articolul cu titlul ”Campania de ură împotriva persoanelor vârstnice: testată pe populație, aprobată de minister!” se militează pentru dreptul românilor de a se expune la coronavirus.

”Atâta timp cât omul ăla are judecata intactă, e dreptul lui să se expună la virus, dacă așa vrea. Nu e idiot. Nu e senil. Este pur și simplu bătrân”, se arată în articol.

Site-ul Bpnews.ro este găzduit pe servere care poartă numele fostului deputat PSD Ninel Peia, același care plătește promovarea pe Facebook a articolelor de pe site.

Ninel Peia a fost exclus din PSD în 2016 pentru că a susținut că vaccinurile ar fi de vină pentru îmbolnăvirea cu e-coli a zeci de bebeluși din Argeș. Anchetele medicale au demonstrat la acel moment că adevărata cauză a îmbolnăvirii a fost alimentația.

Foto: Captură de ecran Bpnews.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”