Mafia PSD/Sorina Pintea și-a comandat magistrală privată de gaze pentru viloiul de sute de metri pătrați, nedeclarat, din Băița-Maramureș. Imobilul uriaș este construit pe un teren de aproape un hectar, are piscină și un deal

Mafia PSD/Sorina Pintea și-a comandat magistrală privată de gaze pentru viloiul de sute de metri pătrați, nedeclarat, din Băița-Maramureș. Imobilul uriaș este construit pe un teren de aproape un hectar, are piscină și un deal

Anul trecut, în februarie, un jurnalist de la siteul economica.net descoperea că Sorina Pintea, pe atunci ministru al Sănătății, comandase la Delgaz Grid o magistrală de gaze pentru proprietatea sa din localitatea maramureșană Băiţa, în regim de consumator izolat tip A.

Delgaz aștepta răspunsul ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) pentru a se apuca de treabă, iar la întrebarea jurnalistului de la economica.net privind situația ministrului, distribuitorul de gaze a răspuns prompt precizând că toate cheltuielile sunt suportate de consumator, adica de doamna ministru Pintea.

Vila uriașă de la Băița -  care din imagini pare să aibă minim 150 mp pe nivel (sunt cel puțin două etaje acolo și probabil și un pod mansardat), piscină și o altă construcție alăturată, probabil bucătărie de vară sau magazie - nu este trecută în declarația de avere. Apare însă terenul de 8200 de mp, cumpărat în 1998, împreună cu fostul soț, Vasile Pintea.

Imagini cu viloiul Sorinei Pintea au fost publicate de podul.ro:

    

Numerosi pensionari din Baia Mare ai manifestat, joi, in fata Palatului de Justitiei, solicitand „eliberarea doamnei doctor care salveaza vieti”.

Vila ascunsă a lui Pintea apare într-un material realizat de Antena3 cu ocazia sărbătorilor pascale de anul trecut. Vezi mai jos video.

Poziţia Delgaz Grid pentru economica.net"Urmare a solicitării dvs., privind solicitarea venită din partea unui potenţial client din localitatea Băiţa, judeţul Maramureş, compania Delgaz Distribuţie vă pune la dispoziţie următoarele informaţii: Potrivit Ordinului ANRE nr 36/2013, procedura privind alimentarea cu gaze naturale a consumatorului izolat tip A prevede următoarele: Consumatorul izolat tip A, care se află într-o unitate administrativ-teritorială în care nu a fost concesionat serviciul public de distribuţie a gazelor naturale, poate solicita ANRE, prin intermediul unui operator al sistemului de distribuţie  amplasat în proximitate, alimentarea cu gaze naturale printr-o magistrală directă nouă sau existentă. Magistrala directă care alimentează consumatorul izolat tip A este finanţată integral de către acesta. În cazul de faţă, după obţinerea avizelor necesare şi construirea magistralei directe de gaze naturale, toate cheltuielile fiind suportate de către viitorul consumator, compania Delgaz Grid va efectua serviciul de distribuţie a gazelor naturale pentru acesta".


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla