Mafia PSD/Un post de conducere din MAI a ajuns să se cumpere cu 500.000 de euro!

Mafia PSD/Un post de conducere din MAI a ajuns să se cumpere cu 500.000 de euro!

Mafia PSD/Un post de conducere din MAI a ajuns să se cumpere cu 500.000 de euro! Dezvăluirea a fost făcută de Cătălin Tache în Național. Tache, un obișnuit al ministerului, vorbește despre un raport contrainformativ în care ar apărea și numele șefului Secției Parchetelor Militare de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, generalul maior magistrat Gheorghe Coșneanu.

„În raport precizându-se cât se poate de clar că pentru împuternicirea de altfel atent ”monitorizată” în funcția de conducere a unei importante structuri ar fi fost alocat un buget de 500.000 de euro! Efort financiar despre care se susține că ar fi fost suportat de un grup de oameni de afaceri și lideri politici din regiunea geografică de unde provine și împuternicitul!

Conducerile politice s-au schimbat la MAI, ”frățiile chestorilor” la fel, până și prețul este altul…
Și dacă această sumă vi se pare una uriașă pentru un post care, cu toate sporurile legale aferente poate ”produce” un venit de cel mult 13.500 lei lunar, ei bine vă înșelați amarnic! Pentru că ”baremul” de jumătate de milion pentru respectiva împuternicire nu a făcut de fapt decât să ”strice prețul” de pe ”piața numirilor” în MAI! Ofițerii de intelligence sub acoperire implicați în această anchetă șocantă și fără precedent deținând indicii temeinice că s-ar fi ajuns la ”doar” 500.000 de euro în urma intervenției unui personaj a cărui influență este deja una uriașă la nivelul mai multor ministere controlate prin intermediari, printre care și Internele! Și mai șocant este însă că, deși raportul contrainformativ  se află deja în faza unei documentări care permite înaintarea sa ”beneficiarului legal”, ofițerii care au lucrat la caz au refuzat să mai facă acest demers, temându-se ca astfel să nu sară ”din lac în puț”… Ceea ce și explică măsurile de securitate excepționale  luate prin ”clonarea” și depozitarea controlată a respectivului raport în care apare inclusiv numele șefului Secției Parchetelor Militare de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, generalul maior magistrat Gheorghe Coșneanu! Și mai ales că ar fi fost monitorizate inclusiv două întâlniri solicitate de cel despre a cărui numire există suspiciuni că s-ar fi plătit nu mai puțin de 500.000 de euro și la care ar fi participat drept ”giranți” și alte nume grele din MAI!”, scrie Tache în  Național .


În raport apare și numele generalului maior magistrat Gheorghe Coșneanu


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”