Magazinele Ikea Băneasa şi Palady se închid temporar începând de vineri de la ora 18:00

Magazinele Ikea Băneasa şi Palady se închid temporar începând de vineri de la ora 18:00

Magazinele Ikea Băneasa şi Palady se vor închide temporar, începând de vineri de la ora 18:00, la fel şi centrele de colectare, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Internet a retailerului.

"Siguranţa colegilor şi a clienţilor noştri este întotdeauna o prioritate majoră pentru Ikea. De aceea, am decis să închidem temporar magazinele şi centrele de colectare începând cu data de 20 martie, ora 18:00, pentru a acţiona preventiv şi pentru a ajuta la ţinerea sub control a răspândirii virusului. Magazinul nostru online va fi în continuare disponibil", precizează compania.

Totodată, Ikea a introdus temporar sistemul de livrări fără contact - până în faţa uşii şi avertizează că, din cauza situaţiei actuale, ar putea apărea întârzieri în serviciul de livrare.

"Din motive de siguranţă nu putem accepta plăţi în numerar (ramburs) pentru mărfurile livrate şi ne cerem scuze pentru eventuale neplăceri, în speranţa că metodele de plată obişnuite ar putea fi reluate în curând", arată sursa citată.

Ikea este cel mai mare retailer de mobilier din lume. Magazinul Ikea din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. În luna iunie 2019, Ikea a inaugurat noul magazin de pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, o investiţie de 90 de milioane de euro care a creat 600 de noi locuri de muncă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…