Magda Catone revine după mai bine de 12 ani pe micile ecrane. Va juca într-o comedie romantică

Magda Catone revine după mai bine de 12 ani pe micile ecrane. Va juca într-o comedie romantică

Magda Catone va putea fi urmărită în această toamnă în prima comedie romantică românească „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, produsă de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1.

Magda Catone - arhiva foto

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este o adaptare după producţia turcească Room 309.

În serialul romance de la Antena 1, Magda Catone va juca rolul Doinei, mama Evei (Anda Sârbei – protagonistă), dar şi a altor două fete, o femeie simplă de pe lângă Târgovişte, dar cu gura mare şi gata oricând să dea un sfat, chiar şi celor care nu i-l cer. Lucrătoare la o fabrică de textile, Doina cunoaşte gustul amar al disponibilizării, chiar când ajunsese şefă de secţie, atunci când fabrica intră într-un proces de tehnologizare, arată a1.ro .

Cu o pensie de nimic, Doina încearcă să ţină pe picioare o afacere deschisă cu banii fiicei sale, însă atunci când află că aceasta şi-a dat demisia e tot mai conştientă că îşi va pierde casa. Mama Evei nu ratează niciun prilej să îşi proiecteze propriile frustrări asupra fetelor, pe care le vrea neapărat măritate.

„Mă aflu “prinsă” ca într-o “dulce capcană” într-o saga de “zile mari” (deşi se filmează chiar şi noaptea) – Lasă-mă, îmi place! Camera 609, despre care consider că va fi un proiect reuşit! Vorbim de Antena 1 şi de vechea mea prietenă, cu care m-am reîntâlnit după o sumă de ani, Ruxandra Ion, care coordonează echipa de filmare cu mână de fier şi care are în palmares realizarea cu succes a unor super producţii tv.

„În mic”, sunt ca Soacra cu trei nurori, a lui Creangă, căci am trei fete mândre cucuiete, alese pe sprânceană, sau ca în piesa „Trei Surori”, de Cehov, în care mă lupt cu vicisitudinile vieţii, să le aşez la casa lor cât mai bine!. Am să revin cu amănunte, ca un reporter de profesie şi am să vă ţin la curent cu poveştile noastre de pe platou şi din vieţile noastre! Pentru o vreme, familia mea „lărgită” va fi echipa de filmare de la Lasă-mă, îmi place! Camera 609!”, dezvăluie Magda Catone.

Scenariul, semnat de Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion, are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”