Magistrații români protestează joi la Bruxelles. Ei vor fi primiți de Frans Timmermans și Antonio Tajani. Cristi Dănileț: „Urmăriți-ne mâine!!”

Magistrații români protestează joi la Bruxelles. Ei vor fi primiți de Frans Timmermans și Antonio Tajani. Cristi Dănileț: „Urmăriți-ne mâine!!”

Magistrații români protestează joi la Bruxelles. Ei vor fi primiți de Frans Timmermans și Antonio Tajani. Cristi Dănileț: „Urmăriți-ne mâine!!” Joi, între orele 14:00 si 15:00, va avea loc un protest al magistraților români de la instanțe din întreaga țară. Evenimentul va avea loc în Place Poelaert, din capitala Belgiei.

 
Informația a fost confirmată și de judecătorul Cristi Dănileț, fost membru CSm, pe pagina sa de Facebook.

„Protestul magistraților români ajunge la Bruxelles. Urmariti-ne mâine!!
Vă anunț, însă: nu reprezint pe cei 61 de șefi de instante care au semnat scrisorile de acum trei săptămâni, tot așa după cum nici ei nu îi reprezintă pe judecătorii din instantele pe care cu onoare le conduc, trecând insă sub tăcere acest lucru”, arată magistratul Cristi Dănileț.

Reprezentanți ai magistraților vor avea însă și întâlniri oficiale la Bruxelles. 

La ora 10.00, așadar înaintea protestului din stradă, aceștia vor fi primiți de prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, iar de la ora 16.00 de către președintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

În ultimele săptămâni, magistrații au protestat în repetate rânduri în fața instanțelor din mai multe orașe ale țării.

Procurorii și judecătorii își arată dezacordul față de modificările substanțiale, dar netransparente și cu impact negativ, pe care guvernarea PSD-ALDE încearcă să le aducă legislației din justiție.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?