MAI: 50 de percheziţii domiciliare în cadrul unor dosare penale

MAI: 50 de percheziţii domiciliare în cadrul unor dosare penale

Poliţia Română derulează, miercuri, şase acţiuni "importante" pentru combaterea criminalităţii, în cadrul cărora efectuează 50 de percheziţii domiciliare, pentru administrarea probatoriului şi tragerea la răspundere a persoanelor bănuite a fi implicate în comiterea de fapte penale, cât şi pentru protejarea comunităţii de activităţile ilegale, a informat Ministerul Afacerilor Interne.

"Acţiunile urmăresc, totodată, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal", a precizat MAI, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Activităţile sunt realizate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de Parchet competente, în cadrul unor dosare penale.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale, în fiecare cauză.

"Activităţile de astăzi se desfăşoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracţionalităţii de orice fel şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice", se arată în comunicat.

Pe parcursul zilei, în funcţie de evoluţia anchetei în fiecare caz, Poliţia Română va reveni cu informaţii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!

3 Foarte interesante amănunte...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?