Mai are importanță ce scrie omul ăsta cuminte pe Facebook? D-zeu ne-a arătat două SEMNE! Ne-am CĂCAT pe ele!

Mai are importanță ce scrie omul ăsta cuminte pe Facebook? D-zeu ne-a arătat două SEMNE! Ne-am CĂCAT pe ele!

Mai are importanță ce scrie săracul Cioloș pe Facebook? După ce Dumnezeu ne-a dat în acest an două semne? La București, românii care se revendică oameni cinstiți și cu frică de Dumnezeu, în loc să voteze un copil cu suflet curat, unul dintre cei mai deștepți copii pe care i-a dat România în ultimii 30 de ani, singurul dublu medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Matematică, de fiecare dată cu punctaj maxim, a votat o ... . Pe 11 decembrie, în loc să voteze oameni cinstiți, românii care s-au dus la vot au votat cu hoții și cu doctorii făcuți de imbecilul de Oprea, la apelul bocancilor! Chiar credeți că Dumnezeu doarme? La nesfârșit?

"Tăierea ilegală a pădurilor a fost un subiect prezent în mod constant în mesajele venite din partea cetăţenilor. A fost clar, încă de la începutul mandatului, că problema e una care vine din timp şi care necesită atât soluţii imediate pentru a ţine sub control procesul, dar şi soluţii pe termen mai lung pentru a eradica fenomenul tăierilor ilegale. Am luat în acest an mai multe măsuri de ordin legislativ pentru controlul tăierilor ilegale de păduri. În paralel cu acestea, Ministerul Mediului a lucrat la un sistem complet şi complex de supraveghere a tăierilor de material lemnos, în timp real, cu imagini prin satelit, care este funcţional de câteva zile şi uşor de folosit", afirmă Cioloş, într-un mesaj postat sâmbătă seara, pe Facebook.

El subliniază că prin aplicaţia InspectorulPadurii.ro oricine poate vedea, pe hartă, ce se întâmplă în pădurile României. "InspectorulPadurii.ro arată orice tăiere ilegală şi generează automat o alertă către cei care trebuie să intervină. Pe de altă parte, este o formă de transparentizare a tuturor tăierilor de masă lemnoasă din România pentru publicul larg. Oricine poate vedea, pe hartă, ce se întâmplă în pădurile României: cine taie, unde taie, cât taie, cu acordul cui, de unde încarcă marfa, plus posibilele tăieri ilegale", menţionează premierul.

Cioloş aminteşte şi de măsurile adoptate de Guvern pe parcursul anului privind paza pentru proprietarii de păduri mici, protecţia pădurilor virgine, dreptul de preempţiune în privinţa masei lemnoase pentru producătorii de mobilă autohtoni, creşterea amenzilor pentru contravenţiile silvice.

"În acelaşi timp, amintesc că măsurile adoptate pe tot parcursul anului au început deja să dea rezultate: paza pentru proprietarii de păduri mici este asigurată integral din banii statului; am început inventarierea şi punerea sub protecţie a pădurilor virgine din România, proces amânat din 2012; am introdus dreptul de preempţiune în licitaţiile de masă lemnoasă pentru producătorii de mobilă autohtoni; am dublat şi triplat amenzile pentru contravenţiile silvice într-o dinamică a controalelor silvice fără precedent - peste 162.000 anul acesta. De aici înainte ţine de voinţa oamenilor de a utiliza toate instrumentele pe care le-am pus la dispoziţie şi de viitorul guvern să le folosească în interesul ţării", mai afirmă Dacian Cioloş.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa