„Mai degrabă, era așa adoptată să zic”/Prima declarație oficială a băiatului lui Buzatu despre amanta baronului PSD

„Mai degrabă, era așa adoptată să zic”/Prima declarație oficială a băiatului lui Buzatu despre amanta baronului PSD

Dumitru Buzatu a fost prins în flagrant de DNA în timp ce primea mită 1,25 milioane de lei, respectiv 250.000 de euro, la momentul respectiv aflându-se alături de o femeie despre care se spune că e amanta sa.

Mascații au oprit încă o mașină în timpul operațiunii de capturare a lui Dumitru Buzatu, în care se afla și amanta baronului PSD, Ana Maria Obreja, în vârstă de 30 de ani. Femeia ar fi leșinat când a fost dată jos de mascați din mașină, scrie vremeanoua.ro.

Tânăra lucrează ca șefă de cabinet la Consiliul Județean Vaslui și era în mașină alături de un apropiat al lui Buzatu, Dragoș Cazacu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.

Ana Maria Obreja lucrează de ani buni cu Dumitru Buzatu. În anul 2018, presa locală nota faptul că tânăra acum în vârstă de 30 de ani, angajată pe post de secretară, era cea mai bine plătită secretară din județ. La momentul acela, primea un salariu brut de 6.648 de lei (aprox. 5.000 de lei net). De altfel, era membră PSD.

Ea s-ar fi cunoscut cu Buzatu încă din 2013.La trei ani distanță, și-a depus dosarul pentru un post scos la concurs de Consiliul Județean – “un post, nivel superior în cadrul Serviciului de atribuire a contractelor de achizitii publice, Direcția de urbanism, amenajarea teritoriului și achiziții publice – inspector de specialitate, grad profesional debutant”. Trei persoane se „băteau” pentru postul acela, una dintre ele fiind Obreja, arată Vremeanoua.ro.


Între timp, relația dintre secretară și președintele CJ Vaslui a mers la un alt nivel, iar Dumitru Buzatu (în vârstă de 68 de ani) și-ar fi părăsit soția pentru blonda mult mai tânără, susține cancan.ro.

Despre amanta lui Dumitru Buzatu a vorbit la o televiziune Tudor Buzatu, fiul politicianului, care și-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

„Nu știu la cine vă referiți. De la Consiliul Județean? Secretara? Da, da, este o fată modestă care îi era secretară, lucra și la noi. Un copil...nu știu, iubita lui? Nu, Nu! Mai degrabă, era așa adoptată să zic”, a declarat Tudor Buzatu.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?