Mai mult de jumătate din victimele masacrului de la Orlando, de origine portoricană

Mai mult de jumătate din victimele masacrului de la Orlando, de origine portoricană

Mai mult de jumătate din victimele masacrului de la Orlando aveau origine portoricană, a declarat Rolando Padova, secretarul de stat adjunct al guvernului din Puerto Rico luni pentru Reuters.

"Ceea ce ei ne-au informat până în prezent este că 90% din victime sunt latino și mai mult de jumătate dintre morți erau de origine din Puerto Rico", a afirmat Padova într-un scurt interviu telefonic.

Trei persoane de origine mexicană sunt de asemenea printre cele 49 ucise în masacrul de la clubul de noapte Pulse din Orlando, a anunțat la rândul său președintele mexican Enrique Pena Nieto.

Într-un comunicat separat, Ministerul de Externe al Mexicului a declarat că trei erau cetățeni mexicani și că încearcă să confirme cu autoritățile SUA dacă un al patrulea mexican se numără printre cei uciși, adaugă Reuters.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”