Mai multe clădiri şi maşini au fost avariate în urma cutremurului din Oltenia, din 14 februarie FOTO

Mai multe clădiri şi maşini au fost avariate în urma cutremurului din Oltenia, din 14 februarie FOTO

Risc Seismic

Cutremurul care a zguduit puternic România astăzi, 14 februarie, a lăsat în urmă mai multe pagube materiale. Astfel, numeroase clădiri şi autoturisme au fost avariate în zonele în care seismul s-a simţit cel mai puternic.

Cutremur 14 februarie SURSĂ gorjonline.ro

În imaginile publicate pe reţelele de socializare se vede cum tencuiala de pe clădiri a căzut, coşurile de fum au fost avariate iar unele maşini s-au ales cu geamurile sparte.

„În urmă cu puțin timp, în Oltenia, Gorj s-a produs un cutremur cu intensitatea de 5,7 pe Richter, la o adâncime de 40 km . Echipaje operative din județele unde seismul a fost resimțit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere. Ulterior producerii cutremurului, în cazul în care acesta generează consecințe grave , vor putea fi difuzate mesaje de avertizare a populației, cu măsuri de protecție adecvate (de exemplu: puncte de distribuție a ajutoarelor de urgență)", transmite IGSU.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…