Mai multe explozii au zguduit duminică dimineață Kievul/Au fost lovite clădiri rezidențiale

Mai multe explozii au zguduit duminică dimineață Kievul/Au fost lovite clădiri rezidențiale

Ora 09:51 O fetiță de șapte ani a fost salvată din dărâmăturile unei clădiri rezidențiale din districtul Shevchenkivskyi. Ea e în viață. Acum mama ei este salvată, a declarat primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, scrie G4Media .

sursa foto: Telegram/ SPRAVDI

Ora 09:35Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că două persoane au fost transportate la spital în urma atacurilor cu rachete de duminică dimineață, iar operațiunile de căutare și salvare continuă. Într-o postare pe Telegram, Klitschko a spus că este posibil ca oamenii să fie încă prinși sub dărâmături într-o clădire rezidențială din cartierul Shevchenkivskyi, transmite The Guardian.

știrea inițială

Mai multe explozii au avut loc duminică dimineața devreme în cartierul Șevchenkivskiy din capitala ucraineană Kiev, a declarat primarul orașului, Vitali Klitschko, pe Telegram.

Nu au existat informații imediate cu privire la cauza exploziilor sau la victime. „Echipaje de ambulanță și salvatori trimiși la fața locului. Informații mai detaliate – mai târziu”, a spus Klitschko, citat de The Guardian.

„Locuitorii sunt salvați și evacuați din două clădiri”.

Cartierul istoric, unul dintre cele mai centrale din Kiev, găzduiește un grup de universități, restaurante și galerii de artă.

Corespondentul The Guardian, Lorenzo Tondo, a scris pe Twitter:

„Tocmai ce am ajuns în Kiev cu trenul și când am ieșit din gară, orașul a fost lovit de patru raiduri de rachetă”.

Exploziile au avut loc în jurul orei 6.30 (3.30 GMT), la jumătate de oră după declanşarea sirenelor antiaeriene în capitală, care nu a fost lovită de bombardamente ruseşti de aproape trei săptămâni.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom