Mai mulți demnitari din Guvernul Cioloș, eliberați din funcție la cerere

Mai mulți demnitari din Guvernul Cioloș, eliberați din funcție la cerere

Mai mulți demnitari din Guvernul Cioloș - secretari de stat și consilieri din stat - au fost eliberați din funcție, la cerere, potrivit deciziilor publicate, miercuri seara, în Monitorul Oficial.

Au fost, astfel, eliberați din funcție, la cerere, Emanuela Althamer, Ioana Ursu și Marius Ionuț Ungureanu — secretari de stat în Ministerul Sănătății, Sorana Rodica Baciu — secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, Gabriela Raluca Popovici — secretar de stat la Ministerul Consultare Publică și Dialog Civic.

De asemenea, s-a constatat încetarea de drept a raporturilor de serviciu a lui Adrian Frantz Kalapis — secretar general la Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională. Livia Stan — secretar la Ministerul Sănătății, și Cristina Ecaterina Coruț — secretar general la Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, și-au încetat și ei raporturile de serviciu.

Au mai fost eliberați din funcție, la cerere, consilierii de stat Elena Maria Gheorghiu, Dan Flaviu Nechita și Liviu Iolu — Cancelaria Primului Ministru.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…