Mai mulți pasageri ai unui zbor Moscova-Bangkok, răniți din cauza turbulențelor atmosferice puternice

Mai mulți pasageri ai unui zbor Moscova-Bangkok, răniți din cauza turbulențelor atmosferice puternice

Cel puțin 27 de pasageri ai unui zbor Moscova-Bangkok al companiei aeriene Aeroflot au fost răniți luni atunci când avionul cu care călătoreau, un model Boeing-777, a trecut printr-o zonă cu 'turbulențe atmosferice puternice', cu 40 de minute înainte de a ateriza în capitala thailandeză, a anunțat compania rusă, citată de AFP.

Aeroflot a declarat că echipajul de bord nu a avut timp să avertizeze pasagerii întrucât turbulențele s-au produs în condiții de cer senin.

Un reprezentant al ambasadei Rusiei la Bangkok, Denis Antonyuk, a precizat că 24 de cetățeni ruși și trei thailandezi au fost răniți.

''Cincisprezece ruși și doi thailandezi încă se află în spital'', a spus el.

Potrivit Reuters, compania care administrează aeroporturile thailandeze, The Airports of Thailand Pcl , a explicat că avionul Boeing-777 a aterizat la Bangkok și că orice eventuale alte comentarii trebuie să fie făcute de compania rusă.

Aeroflot operează două zboruri pe zi de la Moscova la Bangkok. Stațiunile din Thailanda constituie o destinație preferată de ruși, anul trecut această țară primind circa 1 milion de vizitatori ruși.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina