Mai vorbim peste trei luni

Mai vorbim peste trei luni

Am scris, odată cu știrea că președintele l-a desemnat pe Sorin Grindeanu premier, că România a primit o veste bună. Acest băiat nu va fi niciodată limba de pantofi a țărănoiului de la Teleorman, așa cum s-a repezit, ca orice gurist de profesie, să anunțe CTP. Și nici un martor la căratul apei prin partid sau Parlament, așa cum scrie, suflând și-n iaurt, Dan Tăpălagă pe  HotNews.ro . Va fi foarte repede un pol de putere și decizie în ambele locuri. 

În partid, și implicit în Parlament, se va alia rapid cu cei care n-au probleme pe la DNA. Și, cu acceptul tacit al președintelui, va găsi același tip de aliați și în PNL. Dar și în USR. Nu mai vorbim de cei 15 de la Minorități. Puțini au habar ce putere are un prim-ministru!

Dracul nu e așa negru cum ar crede inclusiv cei care urăsc PSD! Dimpotrivă, acest băiat, infinit mai decent și cerebral ca tâmpitul de Ponta, va duce România pe un drum bun. 

Mai vorbim peste trei luni...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”