Maior: Am jucat tenis cu membri ai Guvernului și cu prim-miniștri fără nicio problemă

Maior: Am jucat tenis cu membri ai Guvernului și cu prim-miniștri fără nicio problemă

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat luni că a jucat tenis cu membri ai Guvernului și cu prim-miniștri și consideră acest lucru absolut moral.

"Am jucat tenis cu membri ai Guvernului, cu prim-miniștri, fără nicio problemă. Este interzis undeva acest lucru?", a spus Maior la Palatul Parlamentului, întrebat dacă pe vremea când era director al SRI a jucat tenis cu mai mulți politicieni.

Întrebat dacă acest lucru era moral, Maior a răspuns: "Era absolut moral".

"Am spus că am jucat tenis cu miniștri sau prim-miniștri, fără nicio problemă și fără niciun element care să aibă vreo imoralitate", a completat el.

Maior a adăugat că nu a luat în considerare ideea de a-și da demisia din funcția de ambasador, după ce au apărut informații că a fost în vacanță cu Sebastian Ghiță.

"După ce reprezint România atât de bine, chiar nu mi-am luat-o (în calcul demisia — n.r.) și nu am de ce", a spus el.

Ambasadorul României în SUA a afirmat că "nu a intervenit niciodată pentru nicio sentință la vreo curte supremă", așa cum ar fi spus Elena Udrea.

Maior a completat că nu se vedea cu Laura Codruța Kovesi "decât în context instituțional".

"Relația mea cu doamna Kovesi a fost întotdeauna constituțională. Nu mă vedeam cu doamna Kovesi decât în context instituțional", a încheiat el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu