Maior, despre o scrisoare a avocatului lui Trump: Un lobby în care sunt apărate personaje care au avut probleme cu justiţia

Maior, despre o scrisoare a avocatului lui Trump: Un lobby în care sunt apărate personaje care au avut probleme cu justiţia

Ambasadorul României la Washington, George Maior, a afirmat, referitor la scrisoarea transmisă autorităţilor de la Bucureşti de avocatul preşedintelui preşedintelui american Donald Trump, Rudolph Giuliani, către oficialii români, în care cere verificarea protocoalelor secrete ale SRI, că acesta este un personaj „spumos şi combativ”, el reprezentând „expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe” care vor să apere persoane din România cu probleme penale.

„Domnul Giuliani este un personaj spumos şi combativ în discuţiile din SUA. Nu ştiu dacă mai este avocatul domnului Trump, în orice caz este expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia”, a declarat George Maior, referindu-se la  o scrisoare în care avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, a transmis autorităţilor de la Bucureşti că protocoalele dintre SRI şi instituţiile din justiţie duc la intimidarea judecătorilor, a avocaţilor apărării şi a martorilor.

George Maior a participat luni la Reuniunea Anuală a Dimplomaţiei Române, iar imediat după deschiderea evenimentului, acesta a plecat.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina