Mălina Olinescu ar fi împlinit 49 de ani. Artista s-a sinucis acum 11 ani. „Moartea a fost violentă”

Mălina Olinescu ar fi împlinit 49 de ani. Artista s-a sinucis acum 11 ani. „Moartea a fost violentă”

Mălina Olinescu s-a născut la 29 ianuarie 1974, la București. Solista de muzică ușoară a murit la 37 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia.

Mălina Olinescu în 1999. Foto Mediafax

Născută într-o famile de artiști (mama, Doina Spătaru, cântăreață consacrată, iar tatăl, Boris Olinescu, actor), Mălina Olinescu a început să cânte încă de la vârsta de cinci ani.

S-a făcut remarcată în 1996, anul în care Mălina a început să facă parte din echipa de tineri talentaţi „Şcoala Vedetelor”, alături de Călin Goia, Adrian Despot, Lili Sandu, Nadine, Călin Geambasu, Kitty Cepraga, Alice Bursuc, Diana Munteanu şi mulţi alţii.

A apărut în show-ul de televiziune realizat de Titus Munteanu, iar prin multele concerte la care a participat alături de „Şcoala vedetelor”, a devenit una dintre cele mai iubite și apreciate interprete ale tinerei generații.

După ce a câştigat numeroase premii, printre care premiul I la secţiunea „Şlagăre”, cu melodia „Mi-e dor de tine” la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia şi premiul I la secţiunea „Interpretare” a prestigiosului festival „Cerbul de Aur”, Mălina a atins apogeul carierei sale în 1998.

Toate uşile i s-au închis

Era anul în care, alături de compozitorul Adrian Romcescu, a câştigat Selecţia Națională Eurovision şi a reprezentat România la Birmingham, Anglia, cu melodia „Eu cred”.

În 2000, când s-a căsătorit cu Dan Stesco, Mălina Olinescu credea că şi-a găsit iubirea adevărată. După şapte ani de relaţie, cei doi au pus punct mariajului .

Nici cariera ei nu a mai fost la fel. Într-un interviu din 2008, Mălina a explicat că nu a fost decizia ei să dispară din peisajul muzical .

În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis”, spunea artista.

Pe 12 decembrie 2011, vestea morții fiicei Doinei Spătaru şi a actorului Boris Olinescu cutremura o țară întreagă.

Verdictul Parchetului

Parchetul Bucureşti a fost sesizat că pe trotuarul unui bloc din Bucureşti, Calea Griviţei, se află decedată o persoană de sex feminin.

Ulterior, persoana decedată a fost identificată ca fiind Mălina Olinescu. A urmat o necropsie la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Moartea numitei Olinescu Mălina a fost violentă. Ea a fost cauzată de hemoragia meningo-cerebrală, consecutivă unui traumatism cranio-cerebral cu fractură de boltă craniană, iradiată la bază, în condiţiile unui politraumatism cu multiple fracturi costale, de membre şi bazin şi rupturi viscerale. Leziunile traumatice s-au putut produce prin cădere de la alt nivel şi lovire de corp/ plan dur, posibil în condiţiile unei precipitări. Între leziunile traumatice şi cauza medicală a decesului există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată. Decesul poate data din 12.12.2011”, se arăta în raportul medico-legal.

Actele de cercetare penală au stabilit că decesul Mălinei Olinescu nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală.

Principala ipoteză avansată de cei care au cunoscut-o a fost că Mălina, care suferea de depresie, s-a sinucis pe fondul certurilor cu bărbatul cu care atunci avea o relație.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...