Mall din Sectorul 3, evacuat în urma unui anunţ cu bombă

Mall din Sectorul 3, evacuat în urma unui anunţ cu bombă

Un mall din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, miercuri, în urma unui anunţ anonim în care se semnala că în interiorul clădirii se află un dispozitiv exploziv, a anunţat Poliţia Română.

"Astăzi, prin email a fost sesizat că într-un mall din Sectorul 3 se află un dispozitiv explozibil. La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 12 şi Brigăzii Rutiere - DGPMB, care procedează la evacuarea persoanelor prezente în locaţie, precum şi la restricţionarea traficului", informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Specialişti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR şi din cadrul Serviciului Român de Informaţii urmează să efectueze verificări în complexul comercial.
 

Foto: (c) ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO


"S-au constituit echipe de intervenţie pirotehnică ale SRI, care au ajuns în zona respectivă. Alături de echipajele Poliţiei s-au demarat procedurile în cauză şi măsurile specifice de intervenţie", anunţă Biroul de presă al SRI. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”