Mamaia, România: Șampanie de mii de euro, adusă la mese cu excavatorul

Mamaia, România: Șampanie de mii de euro, adusă la mese cu excavatorul

În Mamaia, cluburile de fițe au găsit noi variante pentru servirea șampaniei, găsind rapid un înlocuitor mai spectaculos al deja celebrei roabe cu care le era adusă clienților la mese.

Astfel, ultima modă este șampania adusă în cuva excavatorului. Totul se întâmplă într-un șantier aflat între două cluburi celebre din Mamaia, care a fost transformat în loc de petrecere. Lopata, canciocul, roaba sau excavatorul au fost folosite la servit, potrivit Observator .

”Am fost la multe petreceri, dar asta e specială. Pentru că, în loc să bem şampania din frapieră o bem din excavator”, a spus unul dintre petrecăreți.

”Este ceva wow! Până acum n-am mai fost deloc. Mi se pare ceva extraordinar de cool, mai ales la noi în Constanţa nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva!”, l-a completat un altul.

”Probabil că e şi printre primele care se organizează, mai ales aici în miezul distracţiei din Mamaia, mai ales între cele două cluburi care sunt foarte frecventate în perioada asta estivală”, a spus un alt client încântat, potrivit sursei citate.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...