Mami asta a fost la Ghiță de două ori. Ultima oară l-a întrebat dacă o lasă să participe la concursul de balcoane și fațade organizat de Firea...

Mami asta a fost la Ghiță de două ori. Ultima oară l-a întrebat dacă o lasă să participe la concursul de balcoane și fațade organizat de Firea...

Mami asta a fost la Ghiță de două ori. Ultima oară l-a întrebat dacă o lasă să participe la concursul de balcoane și fațade organizat de Firea! Că ea asta înțelesese despre concurs! Sebastian Ghita, prins joi noapte, a fost vizitat in Serbia de mai multi cunoscuti si prieteni, nu doar de fratele sau, Alexandru Ghita, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate anchetei. Ar fi vorba persoane foarte apropiate, inclusiv o femeie, de angajati de la firmele sale, de la RTV, dar si de soferii care ii duceau pe toti acestia in Serbia intrand de fiecare data din terte tari pentru a nu atrage atentia autoritatilor romane. Femeia din poveste este Oana Niță, patroana unui lanț de magazine de haine din România, care era „prietena” lui Sebastian Ghiță de aproximativ doi ani. Aceasta l-a vizitat de două ori pe Sebastian Ghiță. O dată la Belgrad și încă o dată într-un alt stat. Ar putea fi vorba despre Istanbul. Asta zice Antena 3. 

Nu e clar daca Sebastian Ghita a uzat de actele false de cetatean sloven pentru a intra si iesi din Serbia, dar cert este ca toti cei care-l vizitau alegeau rute ocolite pentru a ajunge la el.

Asa s-ar putea explica de ce politia romana a anuntat ca a cooperat cu zece tari in actiunea de prindere a lui Ghita: Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croatia, Austria, Italia si Franta. Prin unele din aceste tari ar fi intrat apropiatii lui Sebastian Ghita in incercarea de a scapa de eventuali urmaritori. Unul dintre apropiatii care l-au vizitat in Serbia este ziaristul Dan Andronic, insa acesta a negat constant ca s-a vazut cu Ghita. Andronic a admis insa ca a mers in Serbia, dar sustine ca nu s-a intalnit cu omul de afaceri.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...