Mâna nevăzută a lui Dragnea? Un vecin i-a spart geamurile de la casă judecătorului Constantin Epure

Mâna nevăzută a lui Dragnea? Un vecin i-a spart geamurile de la casă judecătorului Constantin Epure. Casa unui judecător din completul care l-a condamnat joi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost atacată vineri noaptea. Atacatorul este vecinul judecătorului Constantin Epure, care, să vezi întâmplare, și-a adus aminte brusc că-l deranjează niște geamuri. Fix după ce-a fost condamnat Dragnea și după ce Infractorul a ieșit la TV să spună că este „executat de statul paralel”!

Potrivit unor surse judiciare, vecinul judecătorului Constantin Epure, nemulțumit de faptul că acesta nu a acoperit două ferestre ale locuinței, cu vedere în curtea sa, a aruncat cu pietre și a distrus trei geamuri. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru distrugere și amenințare.

Cercetările în acest caz continuă.

Judecătorii Constantin Epure și Geanina Arghir au fost cei care l-au condamnat pe Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Președintele completului, judecătorul Ștefan Pistol, nu comdamnă pesediști și a făcut opinie separată....

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!