Manda: Dragomir a cerut comisiei să vedem de câte ori Kovesi s-a aflat în sediile SRI în 2014

Manda: Dragomir a cerut comisiei să vedem de câte ori Kovesi s-a aflat în sediile SRI în 2014

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir le-a cerut membrilor Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI să solicite Serviciului informații despre numărul de vizite pe care procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, le-a făcut la sediile SRI "K2" și "T14", în 2014, după ora 17,00, a declarat miercuri președintele acestei comisii, Claudiu Manda, după audierea lui Dragomir.

"Ne-a mai spus un lucru și am fost toți de acord, membrii comisiei, să solicităm SRI pe toată perioada anului 2014, dacă nu mă înșel, să vedem de câte ori doamna Laura Codruța Kovesi s-a aflat la sediile SRI "K2" și "T14". Este vorba despre vizitele pe care le-a făcut și ne interesează doar cele pe care le-a făcut după ora 17,00, nu în timpul programului. Care sunt persoanele care au mai participat la aceste întâlniri și ne-a sugerat să identificăm dacă aceste întâlniri precedau cumva hotărâri judecătorești de a doua zi. Abia după ce o să avem aceste materiale o să putem să identificăm, să căutăm sau să îl determinăm pe domnul Dragomir să ne spună explicit la ce se referă", a precizat Claudiu Manda.

Fostul colonel SRI Daniel Dumbravă a fost audiat miercuri la Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…