Manda: Puțura susține că există judecători anchetați pentru infracțiunea de abuz în serviciu formulată de DNA

Manda: Puțura susține că există judecători anchetați pentru infracțiunea de abuz în serviciu formulată de DNA

Ovidiu Puțura a prezentat la audierea de miercuri de la Comisia parlamentară pentru controlul SRI o situație în care, relativ la perioada cât a fost în Ministerul Justiției, susține că "există judecător condamnat și judecători anchetați pentru infracțiunea de abuz în serviciu formulată de DNA", a declarat după audiere președintele comisiei, Claudiu Manda.

 "Singurul motiv fiind că soluția pe care au dat-o într-un dosar nu era soluția pe care o așteptau probabil procurorii DNA sau care nu era în opinia procurorilor DNA. Și pentru acest caz înțeleg că există o doamnă judecătoare condamnată deja și alte trei persoane dintr-un alt complet la care ne-a făcut referire", a declarat Manda la o conferință de presă organizată după audierea lui Ovidiu Puțura, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, condamnat de ÎCCJ la cinci ani de închisoare cu executare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Digi duru” s-a înmuiat? / Andrew Tate a trimis primul e-mail din închisoare, în care se plânge de condiții: „Gândacii sunt singurii mei prieteni”

2 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

3 Un ciclon puternic lovește România: viscol și zăpadă de o jumătate de metru. Ce zone sunt afectate

4 Poveste de film / Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

5 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%