Manda spune că încă nu s-a discutat în Comisia SRI despre invitarea la audieri a lui Liviu Dragnea

Manda spune că încă nu s-a discutat în Comisia SRI despre invitarea la audieri a lui Liviu Dragnea

Președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, Claudiu Manda, a declarat marți că până acum nu s-a discutat în comisie despre o invitare la audieri a lui Liviu Dragnea, în contextul în care s-a spus despre acesta că a avut întâlniri private cu Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi.

 "În cadrul comisiei, până în acest moment, nu am discutat acest lucru. Sunt diferite persoane pe care le avem în atenție pentru a fi invitate la comisie, pentru a proba spusele celor care au venit deja la comisie, sunt persoane care și-au exprimat dorința de a veni la comisie și a ne prezenta diferite lucruri și am mai spus și cu alte ocazii, inclusiv subiectele apărute în spațiul public, de la tăierea porcului sau diferite alte evenimente, nu sunt subiecte pe care să le tratăm cu superficialitate și le vom evalua în această comisie. Nu pot să vă spun astăzi când va fi această invitare, cine vor fi persoanele invitate, trebuie să vedem care ar fi relevanța pentru comisia noastră în ceea ce privește respectarea sau nerespectarea normelor juridice de către SRI", a precizat Manda, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în cadrul comisiei s-a discutat despre chemarea la audieri a lui Liviu Dragnea sau a lui Victor Ponta.

El a adăugat că sunt invitate persoane la comisie pentru audieri dacă apar elemente potrivit cărora oameni din SRI încalcă legea, și nu sunt luate "de bune" afirmații făcute în spațiul public de oricare dintre cei ce apar acolo.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...