Manechine purtând hijab au defilat în premieră la Săptămâna Modei de la New York

Manechine purtând hijab au defilat în premieră la Săptămâna Modei de la New York

Manechine purtând hijab, vălul care acoperă capul și pieptul femeilor musulmane, au defilat pentru prima oară la Săptămâna Modei de la New York pentru prezentarea unei colecții de costume de lux, în conformitate cu această religie, care au fost create de stilista indoneziană Anniesa Hasibuan, relatează joi EFE.

Prezentarea noii colecții a firmei a avut loc în cadrul secțiunii dedicate modei haute-couture 'The Shows', la Moynihan Station, în centrul cartierului Manhattan.

Deși nu este prima creatoare de modă indoneziană care prezintă o colecție în Big Apple este totuși prima care include în colecția sa vălul hijab.

Propunerea sa este de a combina acest articol vestimentar cu pantaloni, sacouri, tunici și rochii într-o diversitate de culori, utilizând materiale precum mătasea și brocartul.

Anniesa Hasibuan a făcut primii pași în modă în urmă cu un an, când a deschis un butic la Kemang, în sudul capitalei Jakarta. Casa ei de modă are un asemenea succes încât a fost invitată să participe la Săptămâna Modei de la Istanbul și de la Londra, încheie EFE.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!