Manechine purtând hijab au defilat în premieră la Săptămâna Modei de la New York

Manechine purtând hijab au defilat în premieră la Săptămâna Modei de la New York

Manechine purtând hijab, vălul care acoperă capul și pieptul femeilor musulmane, au defilat pentru prima oară la Săptămâna Modei de la New York pentru prezentarea unei colecții de costume de lux, în conformitate cu această religie, care au fost create de stilista indoneziană Anniesa Hasibuan, relatează joi EFE.

Prezentarea noii colecții a firmei a avut loc în cadrul secțiunii dedicate modei haute-couture 'The Shows', la Moynihan Station, în centrul cartierului Manhattan.

Deși nu este prima creatoare de modă indoneziană care prezintă o colecție în Big Apple este totuși prima care include în colecția sa vălul hijab.

Propunerea sa este de a combina acest articol vestimentar cu pantaloni, sacouri, tunici și rochii într-o diversitate de culori, utilizând materiale precum mătasea și brocartul.

Anniesa Hasibuan a făcut primii pași în modă în urmă cu un an, când a deschis un butic la Kemang, în sudul capitalei Jakarta. Casa ei de modă are un asemenea succes încât a fost invitată să participe la Săptămâna Modei de la Istanbul și de la Londra, încheie EFE.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale