MApN: O aeronavă a Forţelor Aeriene Române aduce din Turcia şapte tone de materiale de protecţie

MApN: O aeronavă a Forţelor Aeriene Române aduce din Turcia şapte tone de materiale de protecţie

Aproximativ şapte tone de echipamente de protecţie medicală, constând în 100 de mii de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3, sunt aduse din Turcia, vineri, cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale.

Măştile de protecţie au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, arată ministerul.

Distribuirea echipamentelor de protecţie va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, echipamentele vor fi alocate, în funcţie de nevoi, personalului medical din ţară şi echipajelor operative care acţionează în teren. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…