Maramureş: Acţiune a poliţiştilor pentru destructurarea unei reţele specializate în comercializarea de substanţe interzise

Maramureş: Acţiune a poliţiştilor pentru destructurarea unei reţele specializate în comercializarea de substanţe interzise

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurorii DIICOT au acţionat pentru destructurarea unei reţele infracţionale, specializată pe comercializarea de substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Astfel, a fost prinsă în flagrant o femeie, în timp ce oferea spre vânzare unui bărbat mai multe plicuri cu substanţe interzise. În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză şi a unui bărbat bănuit că face parte din reţeaua infracţională, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa acestora", au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

În urma percheziţiei, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproape 200 de plicuri ce conţineau substanţe interzise, telefoane mobile şi o sumă de bani bănuită a proveni din activităţi infracţionale.

Totodată, faţă de femeia în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi, aceasta a fost prezentată Tribunalului Maramureş, care a dispus măsura arestului la domiciliu.

Tot marţi, în baza probatoriului administrat de către poliţişti, procurorul DIICOT a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului în cauză.

Potrivit IPJ, acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul unui criminalist şi a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 De citit!

5 Așa o fi?