Maramureş: Bărbat arestat în cazul unei tâlhării la o bancă

Maramureş: Bărbat arestat în cazul unei tâlhării la o bancă

Un bărbat suspectat ca fiind unul din autorii tâlhăriei comisă în luna mai la la o unitate bancară din Baia Mare a fost arestat, pentru o perioadă de 30 de zile, informează, vineri, un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

"În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare a emis trei mandate de percheziţie domiciliară. Astfel, ieri, 5 iulie, poliţiştii au efectuat cele trei percheziţii domiciliare, una la sediul unei societăţi comerciale şi două la persoane fizice, în judeţele Bihor şi Caraş-Severin. (...) Ieri, a fost identificat unul dintre bănuiţi: un bărbat de 40 de ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin, dar care locuieşte fără forme legale în Oradea, judeţul Bihor", precizează sursa citată.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, identificarea tuturor persoanelor implicate şi recuperarea prejudiciului.

Două persoane au intrat în data de 23 mai a.c. într-o bancă din Baia Mare şi au reuşit să plece cu o sumă de bani, după ce i-au ameninţat pe angajaţi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Foarte interesante amănunte...

4 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban

5 Ăsta pare unealta Moscovei / Zsolt Németh revine cu o nouă ațâțare după convocarea la MAE a ambasadorului Ungariei