Maramureş: Bărbat depistat în trafic cu ţigări de contrabandă în valoare de 79.000 de lei

Maramureş: Bărbat depistat în trafic cu ţigări de contrabandă în valoare de 79.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au depistat în trafic pe DN 19, un bărbat fără permis de conducere valabil, care transporta ţigări de contrabandă în valoare de 79.000 de lei, precizează un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

Conform sursei citate, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au identificat în trafic un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, care circula cu viteză, pe DN19, spre localitatea Sighetu
Marmaţiei.

"La observarea patrulei poliţiei de frontieră, maşina a virat brusc pe o stradă laterală, fapt pentru care lucrătorii noştri au pornit în urmărirea acesteia, iar în scurt timp au reuşit oprirea autoturismului în cauză şi reţinerea conducătorului auto. În interiorul maşinii au fost observate mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care şoferul, împreună cu autovehiculul, a fost dus la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor," se arată în comunicatul citat.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul de 39 de ani nu deţinea permis de conducere valabil.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 79.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, a precizat sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina