Maramureş: Cei doi ucraineni care au evadat din arestul poliţiei, depistaţi în comuna Deseşti

Maramureş: Cei doi ucraineni care au evadat din arestul poliţiei, depistaţi în comuna Deseşti

Cei doi tineri de naţionalitate ucraineană care au evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş au fost depistaţi pe raza comunei Deseşti, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionela Cozma.

"În urma activităţilor investigativ operative desfăşurate de către personalul MAI, cei doi bărbaţi evadaţi din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureş au fost depistaţi pe raza comunei Deseşti", a spus Ionela Cozma.

În context, conducerea IPJ a dispus efectuarea de verificări cu privire la evenimentul înregistrat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş în cursul nopţii de miercuri spre joi, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestora, să fie luate măsurile legale care se impun.

Potrivit aceleiaşi surse, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de evadare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Cei doi tineri , ambii în vârstă de 21 de ani, au fost arestaţi, în septembrie, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Conform unor surse judiciare, dispariţia celor doi tineri au fost depistată joi dimineaţa, în momentul în care aceştia ar fi trebuit să fie duşi la Curtea de Apel Cluj, unde urma să se judece recursul pentru arestarea preventivă.

Ei ar fi reuşit să evadeze prin forţarea grilajului de la fereastra toaletei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”