Maramureş: Cultură indoor de canabis depistată la Şurdeşti; două persoane, reţinute

Maramureş: Cultură indoor de canabis depistată la Şurdeşti; două persoane, reţinute

O cultură indoor de canabis a fost descoperită de poliţişti în urma unor percheziţii pe raza localităţii Şurdeşti, judeţul Maramureş, două persoane fiind reţinute, informează un comunicat de presă transmis vineri de către Inspectoratul General al Poliţei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş - B.C.C.O. Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureş, au efectuat, o percheziţie domiciliară şi două percheziţii auto, în Şurdeşti, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc, respectiv canabis.

"În urma percheziţiei, a fost descoperită o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate, în cantitate totală de 2,8 kg, care a fost ridicată în vederea cercetărilor. De asemenea, au fost descoperite o instalaţie folosită la creşterea culturii de canabis, un grinder (dispozitiv de mărunţit) şi recipiente purtătoare de urme de canabis. Două persoane, de 33, respectiv 35 de ani, au fost reţinute pentru de 24 de ore.Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş", precizează sursa citată.

Cercetările continuă, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - B.T. Maramureş, pentru documentarea întregii activităţi. AGERPRES / (AS - autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

3 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

4 Avertisment / „Varianta Omicron are 50 de mutaţii şi se răspândeşte cu rapiditate”

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar