Maramureş: Cultură indoor de canabis depistată la Şurdeşti; două persoane, reţinute

Maramureş: Cultură indoor de canabis depistată la Şurdeşti; două persoane, reţinute

O cultură indoor de canabis a fost descoperită de poliţişti în urma unor percheziţii pe raza localităţii Şurdeşti, judeţul Maramureş, două persoane fiind reţinute, informează un comunicat de presă transmis vineri de către Inspectoratul General al Poliţei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş - B.C.C.O. Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureş, au efectuat, o percheziţie domiciliară şi două percheziţii auto, în Şurdeşti, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc, respectiv canabis.

"În urma percheziţiei, a fost descoperită o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate, în cantitate totală de 2,8 kg, care a fost ridicată în vederea cercetărilor. De asemenea, au fost descoperite o instalaţie folosită la creşterea culturii de canabis, un grinder (dispozitiv de mărunţit) şi recipiente purtătoare de urme de canabis. Două persoane, de 33, respectiv 35 de ani, au fost reţinute pentru de 24 de ore.Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş", precizează sursa citată.

Cercetările continuă, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - B.T. Maramureş, pentru documentarea întregii activităţi. AGERPRES / (AS - autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”