Maramureş: Doi adolescenţi din Bangladesh, opriţi la frontiera de nord a ţării şi predaţi autorităţilor din Ucraina

Maramureş: Doi adolescenţi din Bangladesh, opriţi la frontiera de nord a ţării şi predaţi autorităţilor din Ucraina

Poliţiştii din Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, sectorul Sarasău au depistat şi predat autorităţilor de frontieră din Ucraina, doi adolescenţi cetăţeni din Bangladesh, care intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen, informează un comunicat de presă al instituţiei, remis, joi, AGERPRES.

"Colegii noştri au depistat, în apropierea frontierei cu Ucraina, pe raza localităţii de frontieră Sarasău, jud. Maramureş, doi cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Întrucât persoanele în cauză nu vorbeau limba română, aveau hainele ude şi nu deţineau documente de identitate asupra lor, poliţiştii de frontieră i-au dus pe cei doi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău, în vederea continuării cercetărilor" precizează comunicatul

Potrivit aceleiaşi surse, în cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, în vârstă de 16, respectiv 17 de ani şi că intenţionau să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen.

În cursul zilei de joi cei doi cetăţeni din Bangladesh au fost preluaţi de autorităţile de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. AGERPRES / (AS - autor: Leontin Cupar, editor: Marius Frăţilă; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…