Maramureş: Turişti polonezi blocaţi pe un drum forestier, căutaţi de salvamontişti

Maramureş: Turişti polonezi blocaţi pe un drum forestier, căutaţi de salvamontişti

O echipă de intervenţie Salvamont Maramureş a demarat, luni seara, căutarea a doi turişti polonezi, însoţiţi de copiii acestora, care ar fi rămas blocaţi pe un drum forestier din Munţii Maramureşului, a declarat pentru AGERPRES directorul instituţiei, Dan Benga.

Potrivit acestuia, turiştii polonezi se află împreună cu cei doi copii ai lor într-o maşină pregătită pentru off road pe drumul forestier dintre localităţile Bogdan Vodă şi Vişeu şi se pare că s-au rătăcit.

Conform apelului primit la 112, turiştii au intrat în panică după ce s-au împotmolit în noroi pe un drum care se parcurge în aproximativ 30 de minute şi se află pe o porţiune de drum pe care pentru moment nu o pot localiza bine.

Directorul Salvamont Maramureş a declarat că spre turiştii împotmoliţi pe drumul forestier din Munţii Maramureşului a plecat cea mai apropiată echipă de intervenţie din oraşul Vişeu, iar operaţiunea de localizare şi extragere a familiei de turişti polonezi se va realiza în cursul serii de luni. AGERPRES /(A-autor: Leontin Cupar, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro