Maraton de vaccinare anti-COVID la Castelul Bran, timp de o lună, în weekend

Maraton de vaccinare anti-COVID la Castelul Bran, timp de o lună, în weekend

Castelul Bran găzduieşte, începând de vineri, maratoane de vaccinare anti-COVID-19 cu doze Pfizer BioNTech, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, fără programare, iar parcarea va fi gratuită, în imediata vecinătate a imobilului.

Potrivit reprezentanţilor Castelului, spaţiul destinat vaccinării beneficiază de flux unidirecţional şi este structurat astfel: camera de aşteptare, cameră recepţie / înregistrare, cameră vaccinare, camera observaţie post vaccinare, cameră personal medical.

Intervalul de funcţionare a centrului de vaccinare este: vineri, între orele 14,00 - 20,00; sâmbătă, de la 10,00 la 20,00, şi duminică, în intervalul orar 10,00 - 18,00.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Braşov, Centrul Rezidenţial Pentru Vârstnici Maria şi Prefectura Braşov.

Beneficiarii vor primi o ''diplomă de vaccinat la Castelul Bran'' şi acces gratuit la Expoziţia cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include şi vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Bran. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…