Marcel Ciolacu: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone“

Marcel Ciolacu: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone“

Premierul Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, că nu mai negociază cu Cristian Popescu Piedone retragerea care să-i facă un culoar liber Gabrielei Firea în cursă. Și candidatul PUSL a afirmat același lucru.

Marcel Ciolacu Arhivă

„Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele personale. Cu asta am încheiat”, a declarat Marcel Ciolacu, joi.

Și Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de primar al Capitalei, a declarat, tot joi, că nu se va retrage din competiţia pentru Primăria Generală a Bucureştiului şi că nu va negocia cu nimeni. „Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje, porumbei călători... Şi este ultima dată când răspund la aceste întrebări... Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni. Nu m-a sunat şi nu sun pe nimeni. (...) Cred că sunt singurul candidat care, de la început până în prezent, şi până pe 9 iunie, mi-am ţinut verticalitatea. Ce am spus aia am făcut. Zvonurile de retragere sunt la bursa zvonurilor, aruncate de cancelariile şi zvonacii de partid, să îndoiască electoratul. Din păcate, s-au îndoit singuri şi electoratul astăzi este în faza de analiză“, a precizat Cristian Popescu Piedone, întrebat dacă va da un răspuns liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a susţinut că "locul lui Piedone este în echipa" PSD - PNL.

Cristian Popescu Piedone a anunţat că nu va face campanie electorală în Săptămâna Mare. „Îi las pe contracandidaţii mei să facă campanie atunci când cerurile sunt deschise şi oamenii se roagă sau vor să fie fericiţi, să nu fie stresaţi. Şi probabil că o să recupereze un procent, două, trei, în spatele meu, că e păcat să câştig la o diferenţă atât de mare, astăzi“, a afirmat candidatul.

Premierul Marcel Ciolacu a susținut în urma anunțării candidaturii Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, că în opinia sa „era inadmisibil” ca cele două partide ale Coaliției să „să arbitreze”, afirmând că partidul pe care îl conduce „are jucători pe teren”.

„Am explicat de ce am luat decizia de a merge separat la Primăria Capitalei. Cele două partide cu un candidat cum este persoana Gabrielei Firea nu puteau să fie arbitru. Noi nu suntem un partid arbitru. Suntem un partid care are jucători pe teren. Era inadmisibil ca cele două partide mari să arbitreze cine câștigă primăria Capitalei, domnul Nicușor Dan sau domnul Piedone”, a susținut Ciolacu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”