Marcel Pavel, care nu credea în COVID, a fost externat după trei săptămâni de la Matei Balș

Marcel Pavel, care nu credea în COVID, a fost externat după trei săptămâni de la Matei Balș

După o perioadă de aproape trei săptămâni, cântărețul a fost lăsat să plece acasă de medicii de la Matei Balș.

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a îmbunătățit pe zi ce trece în ultima perioadă, astfel că, în urma tratamentelor specifice, el este acum vindecat complet, atât de infecția cu coronavirus, cât și de pneumoniile păcătoase ”dobândite” pe platoul de filmare, scrie wowbiz.ro.

”Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. titul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională”, au povestit prietenii lui Pavel.

Bolnav și internat la Matei Balș, Pavel s-a îndoit de existența virusului:

"Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!", a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Mai multe vedete ale postului de televiziune Antena 1 au fost depistate cu coronavirus, printre acestea aflându-se Marcel Pavel ( caz anunțat pe 18 iunie), Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș (despre care s-a aflat trei zile mau târziu).  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Un colier uman?

4 Așa o fi?

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!