Marcel Vela, în cazul de la Academia de Poliţie: Am aprobat luarea măsurilor necesare în vederea înmatriculării candidatei

Marcel Vela, în cazul de la Academia de Poliţie: Am aprobat luarea măsurilor necesare în vederea înmatriculării candidatei

Corpul de control al ministrului de Interne a efectuat verificări şi a constatat ca întemeiată o sesizare la o decizie de respingere a unei candidate la Academia de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'', context în care a aprobat luarea măsurilor necesare în vederea înmatriculării acesteia ca studentă în anul I.

"Conducerea MAI a fost sesizată de către doamna Popescu Elena, mama Andreei Popescu, cea care a fost candidată în septembrie la examenul de la Academia de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza', cu privire la unele nereguli referitoare la modul de corectare a foii de răspuns a candidatei Popescu Andreea Lucia cu prilejul sesiunii de admitere din 2019 la Facultatea de Poliţie de Frontieră. Corpul de control al ministrului a efectuat verificări amănunţite şi a constatat ca întemeiată sesizarea, sens în care am aprobat luarea măsurilor necesare în vederea înmatriculării candidatei Popescu Andreea Lucia ca studentă în anul I", a anunţat ministrul Marcel Vela, la sediul MAI.

El a precizat că problemele constatate au fost cu privire la faptul că anumite răspunsuri corecte la întrebările din testul grilă au fost anulate de către comisia de corectare pe motiv că înscrierea acestuia a depăşit spaţiul de răspuns alocat.

Totodată, s-a stabilit că respingerea contestaţiei depuse la Academia de Poliţie a fost neîntemeiată.

"Dăm acest semnal, ca Minister al Afacerilor Interne, pentru a încuraja tinerii să vină spre Academia de Poliţie, pentru că în MAI lucrurile se vor desfăşura de acum încolo în condiţii legale şi normale", a mai spus Vela. AGERPRES/(A - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

3 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

4 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?

5 București, duminică seara...