Marea Britanie: Canalul de ştiri GB News va difuza zilnic imnul naţional pentru a marca Jubileul de Platină al reginei Elisabeta

Marea Britanie: Canalul de ştiri GB News va difuza zilnic imnul naţional pentru a marca Jubileul de Platină al reginei Elisabeta

Canalul de ştiri britanic conservator GB News a anunţat că va începe să difuzeze în fiecare dimineaţă imnul naţional înainte de începerea programului său live, relatează marţi dpa.

Canalul a precizat că o versiune a imnului "God Save The Queen" va fi difuzată la GB News Television şi la GB News Radio în fiecare zi, la ora 05:59, începând cu 18 ianuarie.

Directorul editorial Michael Booker a declarat că postul va marca astfel Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

"Întotdeauna am promis că vom sărbători, atunci când putem, ceea ce este bun în legătură cu ţara noastră, iar domnia de 70 de ani a reginei merită cu siguranţă sărbătorită", a explicat Michael Booker.

"Am ales o versiune instrumentală (a imnului) care, pentru telespectatorii noştri, va prezenta scene uimitoare din toată Marea Britanie. Credem că este un mod minunat de a începe ziua", a adăugat el.

Canalul, care s-a lansat în iunie cu şapte emisiuni zilnice, s-a extins recent şi a lansat un nou post de radio, GB News Radio. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...